Film > Harley-Davidson light

 Voor wie een traditionele Harley XXL toch iets te veel van het goede is, komen de Amerikanen nu met twee ‘light’ versies in de vorm van de Street 750 en 500. Hoofddoel is de ‘American Dream’ bereikbaar te houden voor de minder gefortuneerde en kleinere motorrijd(st)ers onder ons. H-D wil een brug slaan naar een jonger koperspubliek, een publiek dat zich wel graag wil identificeren met het merk maar tot op heden aardig wat drempels over moest. Die worden door de in cc’s en Euro’s veel bescheidenere Street-familie grotendeels weggenomen. De basis is een nieuw blok, genaamd ‘Revolution X’, een 60 graden V-twin (uiteraard) met – in beide gevallen – een zesbak en riemaandrijving. Binnenkort meer over prijs en levering. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?