13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Harley-Davidson light

 Voor wie een traditionele Harley XXL toch iets te veel van het goede is, komen de Amerikanen nu met twee ‘light’ versies in de vorm van de Street 750 en 500. Hoofddoel is de ‘American Dream’ bereikbaar te houden voor de minder gefortuneerde en kleinere motorrijd(st)ers onder ons. H-D wil een brug slaan naar een jonger koperspubliek, een publiek dat zich wel graag wil identificeren met het merk maar tot op heden aardig wat drempels over moest. Die worden door de in cc’s en Euro’s veel bescheidenere Street-familie grotendeels weggenomen. De basis is een nieuw blok, genaamd ‘Revolution X’, een 60 graden V-twin (uiteraard) met – in beide gevallen – een zesbak en riemaandrijving. Binnenkort meer over prijs en levering. 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen