Film > Heldhaftige motorrijder

Helden bestaan, neem bijvoorbeeld Johan Gray (46). De Zuid-Afrikaanse motorrijder aarzelde geen moment toen hij een kalfje in een kanaal zag spartelen. Tijdens zijn kwalificatierit voor de Amageza besloot hij te stoppen en het beestje te redden.

Gray liet zich in het kanaal zakken en probeerde het kalf mee naar boven te nemen. Dat ging niet zo makkelijk als gedacht, maar uiteindelijk lukte het de motorrijder toch. Daarna zette hij het dier op zijn motor en bracht het terug naar een dolgelukkige eigenaar.  Het filmpje van de reddingsactie is al massaal bekeken op YouTube.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.