dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Heldhaftige motorrijder

Helden bestaan, neem bijvoorbeeld Johan Gray (46). De Zuid-Afrikaanse motorrijder aarzelde geen moment toen hij een kalfje in een kanaal zag spartelen. Tijdens zijn kwalificatierit voor de Amageza besloot hij te stoppen en het beestje te redden.

Gray liet zich in het kanaal zakken en probeerde het kalf mee naar boven te nemen. Dat ging niet zo makkelijk als gedacht, maar uiteindelijk lukte het de motorrijder toch. Daarna zette hij het dier op zijn motor en bracht het terug naar een dolgelukkige eigenaar.  Het filmpje van de reddingsactie is al massaal bekeken op YouTube.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen