dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > De KTM 690 Duke komt!

Spring een gat in de lucht, de nieuwe 690 Duke komt! Op de KTM-website dook onlangs een teaservideo op, waaruit welgeteld een tiende seconde goed te zien is hoe de nieuwe Duke er uit moet komen te zien. Wij weten dat natuurlijk al lang, want KTM heeft afgelopen jaar met de Duke 125 de grootste teleurstelling van 2011 neergezet…

Een uiterlijk om een moord voor te doen, prestaties om je bij te schamen. Maar niet gevreesd, met een meer dan gezond 690 blok kan hetzelfde (of althans, sterk lijkend) motortje ineens heel, heel erg aantrekkelijk worden. Wij liggen er alvast wakker van.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen