Film > De KTM 690 Duke komt!

Spring een gat in de lucht, de nieuwe 690 Duke komt! Op de KTM-website dook onlangs een teaservideo op, waaruit welgeteld een tiende seconde goed te zien is hoe de nieuwe Duke er uit moet komen te zien. Wij weten dat natuurlijk al lang, want KTM heeft afgelopen jaar met de Duke 125 de grootste teleurstelling van 2011 neergezet…

Een uiterlijk om een moord voor te doen, prestaties om je bij te schamen. Maar niet gevreesd, met een meer dan gezond 690 blok kan hetzelfde (of althans, sterk lijkend) motortje ineens heel, heel erg aantrekkelijk worden. Wij liggen er alvast wakker van.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?