dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Husqvarna Nuda geïntroduceerd

Het Duits/Italiaanse Husqvarna gaat de strijd met de zware asfaltridders aan en hoe! De Nuda 900 met flink opgepept BMW F800-blok heeft duidelijk Husqvarna's supermoto-genen meegekregen, hetgeen ons zeer goed duidelijk werd toen we bij de introductie aanwezig waren.

De Nuda 900 voor op straat bleek al een willig en krachtig bochtenmonster en de Nuda 900R (Öhlins, Brembo Monoblocks, carbon, et cetera) gooide daar een gepeperd schepje bovenop. In dit filmpje nemen we je heel eventjes mee onderweg op een zonovergoten Sardinië om een indruk te krijgen van de testomstandigheden.

Maar wil je echt weten hoe hij rijdt, dan lees je het artikel in het huidige nummer 22 van MOTOR Magazine.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen