Film > Husqvarna Nuda geïntroduceerd

Het Duits/Italiaanse Husqvarna gaat de strijd met de zware asfaltridders aan en hoe! De Nuda 900 met flink opgepept BMW F800-blok heeft duidelijk Husqvarna's supermoto-genen meegekregen, hetgeen ons zeer goed duidelijk werd toen we bij de introductie aanwezig waren.

De Nuda 900 voor op straat bleek al een willig en krachtig bochtenmonster en de Nuda 900R (Öhlins, Brembo Monoblocks, carbon, et cetera) gooide daar een gepeperd schepje bovenop. In dit filmpje nemen we je heel eventjes mee onderweg op een zonovergoten Sardinië om een indruk te krijgen van de testomstandigheden.

Maar wil je echt weten hoe hij rijdt, dan lees je het artikel in het huidige nummer 22 van MOTOR Magazine.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?