dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

KNMV Minibikes bij ZAPP Sport

Op zondag 6 november besteedt TROS Z@PP Sport aandacht aan de KNMV Minibikes en dat is zeker de moeite waard om te bekijken. Tijdens het Nederlands Kampioenschap minibikes, op 8 oktober in Stadskanaal, heeft Z@PP Sport de hele dag de 11-jarige Walid Soppe gevolgd bij het uitoefenen van zijn hobby.

Walid moest op deze laatste wedstrijddag proberen om zijn derde plaats in het Junior B kampioenschap vast te houden. Eerder dit jaar heeft Walid ook meegedaan aan het EK minibikes. De uitzending van TROS ZAPP Sport begint zondag 6 november om 8:40 uur op Nederland 3. Dan is te zien of Walid zijn derde plaats kan vasthouden!

Bron: KNMV
Foto: ANP

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen