KNMV Minibikes bij ZAPP Sport

Op zondag 6 november besteedt TROS Z@PP Sport aandacht aan de KNMV Minibikes en dat is zeker de moeite waard om te bekijken. Tijdens het Nederlands Kampioenschap minibikes, op 8 oktober in Stadskanaal, heeft Z@PP Sport de hele dag de 11-jarige Walid Soppe gevolgd bij het uitoefenen van zijn hobby.

Walid moest op deze laatste wedstrijddag proberen om zijn derde plaats in het Junior B kampioenschap vast te houden. Eerder dit jaar heeft Walid ook meegedaan aan het EK minibikes. De uitzending van TROS ZAPP Sport begint zondag 6 november om 8:40 uur op Nederland 3. Dan is te zien of Walid zijn derde plaats kan vasthouden!

Bron: KNMV
Foto: ANP

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.