SG-12 nu ook in oranje

Niet alleen motorfietsfabrikanten komen elk jaar, of in ieder geval om de paar jaar, met nieuwe modellen. Dat geldt ook voor de ´kledingboeren´. Neem nu Gaerne. Dit merk geniet veel aanzien in de offroad-wereld daar onder andere de SG-12. Dankzij het ‘Double Pivot’ scharnier-systeem biedt deze niet alleen steun, er moet ook prima mee te wandelen zijn en dat is bij deze tak van sport niet echt onhandig. Op verzoek van velen heeft Gaerne de SG-12 nu ook in een speciale wit/oranje uitvoering gemaakt. Vooral KTM-rijders zal dit aanspreken. De vanaf prijs voor de SG-12 is 499 euro.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.