donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

SG-12 nu ook in oranje

Niet alleen motorfietsfabrikanten komen elk jaar, of in ieder geval om de paar jaar, met nieuwe modellen. Dat geldt ook voor de ´kledingboeren´. Neem nu Gaerne. Dit merk geniet veel aanzien in de offroad-wereld daar onder andere de SG-12. Dankzij het ‘Double Pivot’ scharnier-systeem biedt deze niet alleen steun, er moet ook prima mee te wandelen zijn en dat is bij deze tak van sport niet echt onhandig. Op verzoek van velen heeft Gaerne de SG-12 nu ook in een speciale wit/oranje uitvoering gemaakt. Vooral KTM-rijders zal dit aanspreken. De vanaf prijs voor de SG-12 is 499 euro.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen