Film: Kanonnenvoer bij Motoball

De rubriek ‘Try before you die’ in MOTOR Magazine laat de heren redacteuren de meest gekke dingen doen. In de vorige aflevering reed een redacteur over een auto heen en dat liep vreemd genoeg zonder kleerscheuren af.

Voor de MOTOR Magazine nummer 5 van 2014, die morgen in de winkel ligt, ging redacteur Ad van de Wiel een potje Motoball spelen. Maar ‘gewoon meedoen’ was natuurlijk niet gek genoeg, en daarom werd Ad op doel opgesteld. Inderdaad: hij diende als kanonnenvoer voor de motoballers van Motoball Vereniging Budel. Één ding heeft Ad alvast verklapt: hij kwam er ditmaal niet zonder kleerscheuren vanaf, en moest deze opdracht bekopen met een flinke blessure. 

Het gehele artikel vind je in de MOTOR Magazine die morgen verschijnt, het filmpje hieronder biedt alvast een inkijkje!

Film en foto: Jacco van de Kuilen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.