woensdag 24 april 2024

Film: Kanonnenvoer bij Motoball

De rubriek ‘Try before you die’ in MOTOR Magazine laat de heren redacteuren de meest gekke dingen doen. In de vorige aflevering reed een redacteur over een auto heen en dat liep vreemd genoeg zonder kleerscheuren af.

Voor de MOTOR Magazine nummer 5 van 2014, die morgen in de winkel ligt, ging redacteur Ad van de Wiel een potje Motoball spelen. Maar ‘gewoon meedoen’ was natuurlijk niet gek genoeg, en daarom werd Ad op doel opgesteld. Inderdaad: hij diende als kanonnenvoer voor de motoballers van Motoball Vereniging Budel. Één ding heeft Ad alvast verklapt: hij kwam er ditmaal niet zonder kleerscheuren vanaf, en moest deze opdracht bekopen met een flinke blessure. 

Het gehele artikel vind je in de MOTOR Magazine die morgen verschijnt, het filmpje hieronder biedt alvast een inkijkje!

Film en foto: Jacco van de Kuilen

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen