Film: Laat dat onderhoud en die reparatie wél uitvoeren

Vanaf vandaag is in de reclameblokken op de publieke omroep een boodschap namens BOVAG te zien. BOVAG wijst de consument erop dat onderhoud, (schade)reparatie, bandenwissel en APK bij duizenden ondernemers conform de richtlijnen van het RIVM gebeurt en dus gewoon doorgang kan vinden.

BOVAG heeft hiervoor gebruik gemaakt van het aanbod van STER aan brancheverenigingen om tijdens de coronacrisis kosteloos te kunnen adverteren met een maatschappelijk relevante boodschap. De afgelopen dagen is deze commercial met medewerking van vele BOVAG-ondernemers geproduceerd.

Benieuwd naar de boodschap van de BOVAG? Zie direct hieronder!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?