Film > MX1-crossmotoren getest

Er gebeurt altijd genoeg als je de dikke MX1-crossers aan de praat brengt, maar dit jaar is in deze koningsklasse ook nog eens het meeste nieuws te vinden. Op zoek naar de wijsheid in het Oosten reizen we af naar het Motodrome in Emmen om in het zand te spelen met de Suzuki RM-Z450, Yamaha YZ450F, Kawasaki KX450F, Honda CRF450R, KTM 450 SX-F en de KTM 350 SX-F. Waarom die laatste? Vraag wereldkampioen MX1 Tony Cairoli er maar naar!

Meer lezen? Mis dan de nieuwe MOTO73 niet! Nummer 4 ligt nu in de winkel.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.