Enquête MOTOR Magazine

Wij zijn erg benieuwd naar jouw rijgedrag op de motor. Natuurlijk, we zijn heren in het verkeer, maar soms je even los laten gaan als je een stukje vrij wegdek ziet… Juist, je begrijpt wat we bedoelen. Heb jij wel eens een spiegel van een auto getrapt in de file? Rijd je motor om vooraan te kunnen staan bij elk stoplicht? Kortom, tijd om te biechten!

Om het een en ander te peilen hebben we een enquête online gezet en hopen we nu dat jullie als trouwe lezers als de wiederweerga naar www.motor-magazine.nl/vragenlijst  surfen om ‘m naar waarheid, let op dit detail, in te vullen.

Alvast enorm bedankt!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.