Film > Nieuw studiemodel BMW

Alsjeblieft, hier is de E-Scooter. Ja zeker, een studiemodel van BMW Motorrad. Via een snellaadmogelijkheid zijn de accu's van deze E-Scooter in drie uur vol. De actieradius bedraagt meer dan 100 kilometer. Nog steeds niet al te ver maar het gaat overduidelijk steeds beter.
Met de E-Scooter zijn namelijk voor het eerst de standaarden die de auto-industrie voor elektrische voertuigen heeft ontwikkeld, toegepast in een elektrisch aangedreven tweewieler. Binnenkort vast en zeker meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.