Film > Nu ook groene scootertaxi’s

Ondanks heel veel proefballonnen wil het bepaald nog niet vlotten met die ‘groene’ voertuigen. Het blijft wachten tot een grote fabrikant alle registers opengooit en de concurrentie niet achter kan blijven. Want geloof ons, alles staat al lang klaar.

Wellicht kan het volgende initiatief een steentje bijdragen. Vanaf maandag rijden tientallen elektrische scootertaxi’s rond in Amsterdam. Voor 2,50 euro kan iedereen achterop springen en zich naar een bestemming laten rijden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.