13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

Ducaticlub organisator Race of the Champions

Naast de gebruikelijke klassen Dutch Superbikes, Dutch Supersport, Dutch SideCars en Dutch MOTO3, is er ook een gecombineerde Supermono/Classics race. De MOTO3-klasse wordt aangevuld met een aantal Moriwaki-rijders. Hoewel het seizoen voor hun al voorbij is willen een aantal coureurs dolgraag nog een keer hun kunsten vertonen.

Met Ducati Club Nederland als organisator mogen de Ducati’s uiteraard niet ontbreken. Naast de 3D Cup, in twee groepen, is er ook ruimte voor de Ducati klasse waarin alleen leden van de Ducati Club Nederland aan de start komen.

Op zaterdag worden vanaf 10.00 uur de kwalificaties verreden. Op de racedag start de warm up om 11.00 uur, waarna de supermono’s en classics vervolgens om 12.45 uur het spits afbijten met de eerste wedstrijd. De laatste race wordt om 17.10 uur door de Dutch Sidecars verreden.

Foto: Ad Kievit

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen