Ducaticlub organisator Race of the Champions

Naast de gebruikelijke klassen Dutch Superbikes, Dutch Supersport, Dutch SideCars en Dutch MOTO3, is er ook een gecombineerde Supermono/Classics race. De MOTO3-klasse wordt aangevuld met een aantal Moriwaki-rijders. Hoewel het seizoen voor hun al voorbij is willen een aantal coureurs dolgraag nog een keer hun kunsten vertonen.

Met Ducati Club Nederland als organisator mogen de Ducati’s uiteraard niet ontbreken. Naast de 3D Cup, in twee groepen, is er ook ruimte voor de Ducati klasse waarin alleen leden van de Ducati Club Nederland aan de start komen.

Op zaterdag worden vanaf 10.00 uur de kwalificaties verreden. Op de racedag start de warm up om 11.00 uur, waarna de supermono’s en classics vervolgens om 12.45 uur het spits afbijten met de eerste wedstrijd. De laatste race wordt om 17.10 uur door de Dutch Sidecars verreden.

Foto: Ad Kievit

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.