Film > Romeinse keizer op vliegdekschip

Meervoudig wereldkampioen Max Biaggi nam weer plaats op de motor om de nieuwe Pirelli band te lanceren. Dit alles gebeurde aan boord van het Italiaanse marine vliegdekschip Cavour, die als testbaan diende voor de presentatie van de nieuwe Pirelli Angel GT sport touring band. Deze band is ontwikkeld voor naked, supersport en toermotoren.

Op het vliegdekschip versnelde Biaggi zijn motor tot 100 km/u en stopte daarna op een vooraf vastgestelde rem plek die zeer nat was gemaakt om te zien hoe de band reageert onder extreem natte condities.  
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.