Film > To the MAX! Update

UPDATE 3-11-2011
Met dank aan Friede Groenendijk kunnen wij nog meer beelden laten zien van deze fantastische dag!

Yamaha Vmax Dragrace day Drachten 2011 from Friede Groenendijk on Vimeo.

BERICHT 31-10-2011
Je hebt als fabrikant een VMAX in je modellengamma zitten en je wilt die in zijn derde levensjaar nog eens lekker promoten. Wat doe je dan? Tja, dan huur je toch gewoon een dragstrip af en sprint je er met veertig gasten op los?

De Yamaha VMAX staat te boek als sprintkoning en dat mag ‘ie tijdens deze Yamaha VMAX Event 2011 bewijzen. De Nederlandse importeur zette maar liefst vier kanonnen in om veertig man te laten voelen hoe het is om een kwart mijl zo snel mogelijk af te leggen op een VMAX met maar liefst 200 paardenkrachten en 166 newtonmeters aan boord.

Op vliegveld Drachten (de enige dragstrip in Nederland) werd de V4 flink uitgemolken… Op zoek naar die ene snelle tijd. In de komende MOTOR Magazine, verkrijgbaar vanaf donderdag 3 november, veel meer over het Yamaha VMAX Event 2011. Om alvast warm te draaien hieronder de film!

Foto: Henny B. Stern

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?