donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > To the MAX! Update

UPDATE 3-11-2011
Met dank aan Friede Groenendijk kunnen wij nog meer beelden laten zien van deze fantastische dag!

Yamaha Vmax Dragrace day Drachten 2011 from Friede Groenendijk on Vimeo.

BERICHT 31-10-2011
Je hebt als fabrikant een VMAX in je modellengamma zitten en je wilt die in zijn derde levensjaar nog eens lekker promoten. Wat doe je dan? Tja, dan huur je toch gewoon een dragstrip af en sprint je er met veertig gasten op los?

De Yamaha VMAX staat te boek als sprintkoning en dat mag ‘ie tijdens deze Yamaha VMAX Event 2011 bewijzen. De Nederlandse importeur zette maar liefst vier kanonnen in om veertig man te laten voelen hoe het is om een kwart mijl zo snel mogelijk af te leggen op een VMAX met maar liefst 200 paardenkrachten en 166 newtonmeters aan boord.

Op vliegveld Drachten (de enige dragstrip in Nederland) werd de V4 flink uitgemolken… Op zoek naar die ene snelle tijd. In de komende MOTOR Magazine, verkrijgbaar vanaf donderdag 3 november, veel meer over het Yamaha VMAX Event 2011. Om alvast warm te draaien hieronder de film!

Foto: Henny B. Stern

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen