donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Lorenzo haalt GP Valencia niet

De Spaanse fans van motorcoureur Jorge Lorenzo krijgen hun held komend weekeinde tijdens de Grand Prix van Valencia niet in actie te zien. De wereldkampioen in de MotoGP van 2010 is nog niet helemaal hersteld van een handblessure, die hij drie weken geleden opliep in Phillip Island.

Dat maakte de teamleiding van Yamaha bekend. De Japanse testcoureur Katsuyuki Nakasuga zal Lorenzo tijdens de slotrace van het seizoen vervangen. Of de Spanjaard maandag wel met de nieuwe 1000cc van komend jaar rijdt, wordt pas zondagavond bekend gemaakt.

Bron en foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen