Lorenzo haalt GP Valencia niet

De Spaanse fans van motorcoureur Jorge Lorenzo krijgen hun held komend weekeinde tijdens de Grand Prix van Valencia niet in actie te zien. De wereldkampioen in de MotoGP van 2010 is nog niet helemaal hersteld van een handblessure, die hij drie weken geleden opliep in Phillip Island.

Dat maakte de teamleiding van Yamaha bekend. De Japanse testcoureur Katsuyuki Nakasuga zal Lorenzo tijdens de slotrace van het seizoen vervangen. Of de Spanjaard maandag wel met de nieuwe 1000cc van komend jaar rijdt, wordt pas zondagavond bekend gemaakt.

Bron en foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?