Kalender OW Cupraces 2014 bekend

Het 2014-racejaar krijgt steeds meer vorm, internationaal maar ook nationaal. De OW Cupraces start het seizoen op 5 april in Assen. Het TT Circuit staat in totaal zeven keer op de kalender. Afwisseling moet er komen van Zolder, Hockenheim en Oschersleben, al zijn deze wedstrijden nog onder voorbehoud.

Afhankelijk van het aantal deelnemers bij de NK TwinCup wordt deze klasse wellicht geïntegreerd in de NK SportCup 1000. Verder staat er nog een SportCup 1000 op het programma, samen met twee NK SportCup 600-klassen. 

Opvallend is dat voor het eerst in jaren het inschrijfgeld verhoogd wordt. Maar van paniek mag geen spraken zijn, want de stijging is slechts vijf euro (van 200 euro naar 205 euro). Entree tijdens de OW Cupraces blijft gelukkig wel gratis.

Ook de data van de CRT-dagen (minder ervaren, ervaren, sportrijders en SporGridTime) staan online. 

Meer informatie, onder andere over de licenties, is te vinden op http://crtholland.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.