Film > Yamaha maakt het spannend

Wie het weet, mag het zeggen… Waar gaat Yamaha mee komen tijdens de EICMA in Milaan? Het moet iets heel bijzonder zijn… Volgens de Japanners komt er namelijk een soort dierlijke tweewieler onze kant op.

 

De nieuwe Yamaha zou provocerend, naakt en behendig zijn. Sterker nog, de donkere kant van Japan staat, volgens het persbericht, op het punt om de straten van Europa op een ruwe manier wakker te schudden.

 

Wij kunnen er nog niet zoveel mee, maar wachten in spanning af.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?