Honda komt met speciale versie CB1300S

Geheel volgens traditie heeft Honda op de Tokyo Motor Show, de thuiswedstrijd van de Japanse fabrikant, een aantal nieuwe modellen uitgebracht. Als eerste is daar de CB1300S Super Bol D’or (foto boven) met nieuwe wielen, LED-verlichting, aangepast kuipwerk en een zesbak.

 

Daarnaast zagen ook de CB400 Super Bol d’Or en de naakte CB400 Super Four (foto onder) het levenslicht in Tokio. Maar of ze, of minstens eentje er van, ook naar Nederland gaan komen? De CB1300 wordt in ieder geval al een tijdje niet meer gevoerd… Wij houden desondanks hoop!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?