zaterdag 22 juni 2024

Films > Bikers’ Classic

De tiende editie van de Bikers’ Classic op het circuit van Francorchamps is wederom een groot succes geworden. Met name de sfeer rondom het evenement was zoals altijd weer ouderwets gezellig. Dit jaar stond de Bikers’ Classics in het teken van de Superbikes.

Vooraf werden er de nodige grote namen aangekondigd, maar helaas kwam niet iedereen opdagen. Dat is spijtig voor de organisatie die er weer alles aan had gedaan om het evenement een succes te laten worden. Ondanks dat er enkele grote toppers ontbraken op de grid, was er niemand die daarover klaagde.

De paddock was weer open en men kon met alle grote toppers een gesprek aangaan of een handtekening vragen. En dat is de grote kracht achter de Bikers’ Classics. Een ander hoogtepunt was de 4 Hours of Spa Classics. Stéphane Mertens en Patrick Orban wonnen met hun Dholda na een spannende finale.

De Belgische pint, de bekende patat en de onderlinge gesprekken met elkaar over vervlogen jaren maakten de tiende editie van dit fantastisch evenement een schitterend gebeuren. Men zal nog even moeten wachten op de elfde editie. Die staat gepland voor 5, 6 en 7 juli 2013 en valt dus gelukkig niet, wij herhalen niet, samen met de Dutch TT.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen