Films > Bikers’ Classic

De tiende editie van de Bikers’ Classic op het circuit van Francorchamps is wederom een groot succes geworden. Met name de sfeer rondom het evenement was zoals altijd weer ouderwets gezellig. Dit jaar stond de Bikers’ Classics in het teken van de Superbikes.

Vooraf werden er de nodige grote namen aangekondigd, maar helaas kwam niet iedereen opdagen. Dat is spijtig voor de organisatie die er weer alles aan had gedaan om het evenement een succes te laten worden. Ondanks dat er enkele grote toppers ontbraken op de grid, was er niemand die daarover klaagde.

De paddock was weer open en men kon met alle grote toppers een gesprek aangaan of een handtekening vragen. En dat is de grote kracht achter de Bikers’ Classics. Een ander hoogtepunt was de 4 Hours of Spa Classics. Stéphane Mertens en Patrick Orban wonnen met hun Dholda na een spannende finale.

De Belgische pint, de bekende patat en de onderlinge gesprekken met elkaar over vervlogen jaren maakten de tiende editie van dit fantastisch evenement een schitterend gebeuren. Men zal nog even moeten wachten op de elfde editie. Die staat gepland voor 5, 6 en 7 juli 2013 en valt dus gelukkig niet, wij herhalen niet, samen met de Dutch TT.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.