vrijdag 10 mei 2024

Firesale bij Harley-Davidson Amsterdam: H-D Motorclothes and Merchandise & Rokker collectie

Het is bekend dat het team van H-D Amsterdam voor hun klanten door het vuur gaat en zo nodig zelfs letterlijk!

De hoofdstedelijke Harley-Davidson dealer zet seizoen 2024 daarom nu al in vuur en vlam met een ‘Firesale’ van alle motorclothes en merchandise in de winkel en de webshop!

Dat betekent vanaf nu 20 tot wel 50% korting op alle officiële Harley-Davidson motorclothes en merchandise! Datzelfde geldt ook voor de gehele kledingcollectie van het prestigieuze merk Rokker!

Helmen, jassen, handschoenen, riding gear, (dealer-) T-shirts, riding jeans en home accessoires, nu -zolang de voorraad strekt- met spectaculaire kortingen.

Stap op je Harley en sla je slag bij Harley-Davidson Amsterdam, Jarmuiden 43, 1046 AE Amsterdam, of surf naar de webshop: hd-amro.shop.

In je agenda: Open House!

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart is er weer Open house bij Harley-Davidson Amsterdam en dat is altijd een feest, met o.a.:

Ride-outs en demo rides. BBQ food & drinks. Motorherberg Batôn Rouge hang-out en winactie. Pubquiz. Meet & greet Amstel Chapter. Tattoos & more. Kijk op hd-amro.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen