Flitser houdt met niemand rekening

In de Duitse stad Meppen heeft de politie een galopperend paard geflitst tijdens snelheidscontroles op de weg. Het paard was losgebroken uit een nabijgelegen manege en vluchtte in galop door de avondspits. Zodoende sjoefde hij voorbij de flitspaal.

De foto werd niet gemaakt doordat het paard de snelheidslimiet overtrad. Op het moment dat het paard voorbijkwam reed net een vrachtwagen door een rood verkeerslicht. Het gevluchte dier is gelukkig uiteindelijk wel gevangen.

Foto: ANP
Bron: De Telegraaf

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.