dinsdag 16 juli 2024

Flitspaal vernielen? Wel slim zijn!

Ja-ja-ja, het kost een hoop gemeenschapsgeld. Dat weten we. Maar desondanks kunnen we af en toe wel een beetje gniffelen om een zwartgeblakerde flitspaal of een lens die gewoon keurig met zwarte verf is dichtgespoten. Kinderachtig, maar toch.

Twee mannen uit Nijkerk, 19 en 20 jaar oud, vernielden deze week ook een flitspaal. Zij maakten zich echter niet vlug uit de voeten terwijl omwonenden de politie belden. Zelfs toen de politie arriveerde had het tweetal nog niet de benen genomen. Sterker nog: de twee hingen in de paal!

Pas op dat moment besloot de 20-jarige, wellicht de meest wijze, de benen te nemen. De 19-jarige werd vanuit de paal met groot gemak in de boeien geslagen. Niet veel later werd de 20-jarige echter thuis opgepikt. 

Na onderzoek bleek de flitspaal te zijn krom gedrukt met een stoeptegel. Ook werden andere vernielingen in de straat ontdekt. De twee waren dus niet enkel bezig met een morele strijd tegen het moderne flitsapparaat, maar het waren gewoon twee ordinaire vandalen. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen