dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

FMX4Ever in GelreDome

Op 24 en 25 september staat het GelreDome in Arnhem weer op z'n kop. Dikke Monster Trucks laten het publiek trillen op hun benen door adembenemende shows tijdens Monster Jam 2011. Maar nog spectaculairder zijn natuurljk de freestyle motorcrossers (FMX), die met hun gewaagde sprongen de show zullen stelen.

Het team van FMX4Ever, onder leiding van de Belgische Jimmy Verburgh (onder andere bekend van de Red Bull X-Fighters), zal op hun motoren de meest halsbrekende toeren uithalen tijdens Monster Jam. FMX4Ever is met 15 teamrijders vanuit de hele wereld veruit het grootste FMX team dat er bestaat. Met ongelooflijke extensions, technische tricks en bizarre back flip combinaties is dit team de real deal. De sky is the limit voor deze topsporters en de ‘law of gravity’ kennen ze niet.

Jimmy Verburgh heeft een team van wereldklasse motorcrossers gecreëerd die het merk FMX4Ever met verve dragen. Vandaag de dag is FMX4Ever een van de grootste merken achter de Red Bull X-Fighters Exhibition Tours.

De FMX4Ever motorcrossers die dit jaar naar Monster Jam komen zijn:
– Ales Liemann
– Bjorn van de Broeck
– Martin Koren
– Radek Bilek
– Ryan Logan

Hieronder alvast en voorproefje! Meer informatie vind je op www.monsterjam.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen