maandag 11 december 2023

FMX4Ever in GelreDome

Op 24 en 25 september staat het GelreDome in Arnhem weer op z'n kop. Dikke Monster Trucks laten het publiek trillen op hun benen door adembenemende shows tijdens Monster Jam 2011. Maar nog spectaculairder zijn natuurljk de freestyle motorcrossers (FMX), die met hun gewaagde sprongen de show zullen stelen.

Het team van FMX4Ever, onder leiding van de Belgische Jimmy Verburgh (onder andere bekend van de Red Bull X-Fighters), zal op hun motoren de meest halsbrekende toeren uithalen tijdens Monster Jam. FMX4Ever is met 15 teamrijders vanuit de hele wereld veruit het grootste FMX team dat er bestaat. Met ongelooflijke extensions, technische tricks en bizarre back flip combinaties is dit team de real deal. De sky is the limit voor deze topsporters en de ‘law of gravity’ kennen ze niet.

Jimmy Verburgh heeft een team van wereldklasse motorcrossers gecreëerd die het merk FMX4Ever met verve dragen. Vandaag de dag is FMX4Ever een van de grootste merken achter de Red Bull X-Fighters Exhibition Tours.

De FMX4Ever motorcrossers die dit jaar naar Monster Jam komen zijn:
– Ales Liemann
– Bjorn van de Broeck
– Martin Koren
– Radek Bilek
– Ryan Logan

Hieronder alvast en voorproefje! Meer informatie vind je op www.monsterjam.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen