WSBK naar Rusland

Paolo Flammini, CEO van Infront Motor Sports en Alexander Yakhnich, CEO van YMS Promotion Ltd hebben een partnerschap aangekondigd. Dit houdt in dat YMS Promotion BV de officiële organisator van de Russische ronde van het WSBK wordt voor de komende tien jaar met betrekking tot Rusland.

De datum waarop het WSBK zijn eerste wedstrijd op het Moscow Raceway circuit (aan de rand van Moskou) zal rijden staat voorlopig op 26 augustus 2012 gepland.
Paolo Flammini: “In de laatste paar maanden hebben we zeer nauw samengewerkt met Alexander Yakhnich en zijn team. We zijn erin geslaagd om alle details te bespreken over het feit dat het WSBK volgend jaar een race rijdt in Moskou. We zijn erg blij dat de keuze van de FIM op het Moskou Raceway circuit is gevallen. Het is een echt state-of-the-art circuit. De bouw is al in een vergevorderd stadium en zal binnen een paar maanden afgerond zijn. Het World Superbike zal als eerste de baan in gebruik nemen voor een kampioenschap.”

Alexander Yakhnich: ‘We zijn zeer verheugd dat we een prestigieus kampioenschap als het World Superbike in Rusland mogen vertegenwoordigen. We zullen een druk jaar krijgen, om alles voor te bereiden voor het evenement. Maar in augustus volgend jaar zal alles klaar zijn! Klaar om het WSBK en het World Supersport een waardig welkom te geven. In 2012 zal ook het Yakhnick Motorsport Team zijn debuut maken in het FIM World Supersport met de Russische rijder Vladimir Leonov. We moeten nog een beslissing nemen over de tweede rijder.”

Foto boven artikel: 2Snap

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.