Foto > Mooi was die Z1000-tijd

Afscheid nemen doet pijn. Dat was niet anders toen de Kawasaki Z1000 ons na een jaar trouwe dienst verliet. Maar soms komt het gevoel van toen zomaar terug. Vandaag hadden we in allervroegte zo’n moment dankzij een mailtje van Arie Bon. Wat blijkt, Google Maps is foto’s komen nemen precies op het moment dat Arie de duurtester voor z’n huis had staan. Mooi was die tijd! Let trouwens voor de aardigheid ook even op de getunede containers…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?