Hyundai doet een poging

Tja, wat nu? Het is zeer waarschijnlijk dat je nu een soort van zelfde vraag stelt bij het zien van deze Hyundai motorfiets, ontworpen door Min Seong Kim. Wij hadden nog nooit van de beste man gehoord maar hij schijnt een grote naam te zijn aan de andere kant van de wereld. Wat Hyundai precies in gedachten heeft met dit prototype is erg onduidelijk. Wellicht later meer. Wij proberen het in ieder geval te achterhalen!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.