Foto’s > Duidelijk beeld nieuwe V-Strom

Met het vrijgeven van deze beelden is er een einde gekomen aan het teaser-offensief van Suzuki. Aanstaande maandag, 27 juni, wordt de 2012 V-Strom namelijk officieel gepresenteerd. Tot die tijd moeten we het doen met de drie, vrij duidelijke foto’s.

Toch blijven er nog steeds heel veel vragen open staan. Wat voor technische snufjes zitten er op de Suzuki gemonteerd? Wat is de cilinderinhoud? Wat gaat ie kosten? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maandag meer!


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?