Zwolle en Staphorst waarschuwen motorkijkers

De A28 tussen Staphorst en Zwolle kan dit jaar een stuk gevaarlijker zijn voor de motorkijkers die zaterdag neerstrijken in de bermen langs de snelweg. De gemeenten Zwolle en Staphorst en Politie IJsselland waarschuwen zelfs voor levensgevaarlijke situaties.

Voorgaande edities waren er wegwerkzaamheden tussen Staphorst en Zwolle. Niemand kon er dus snel rijden. De twee gemeentes en de politie vragen toeristen met klem vooral niet te dicht bij het asfalt te komen. Lijkt ons sowieso een verstandige keuze…

Bron:  De Stentor
Foto: ANP

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.