Foutje bij Hyosung

Op het verkeerde knopje gedrukt? Dat zou zomaar kunnen, want vandaag verscheen bovenstaande afbeelding op de Engelse website van Hyosung. Het gaat om de nieuwe GT125R, de opvolger van deze GT125R, die in Nederland trouwens niet wordt geleverd. De onthullende pose was echter van korte duur, want na minder dan een uurtje was de afbeelding alweer verwijderd. Kortom: foutje, bedankt!

Maar het zal dus niet lang duren voordat de nieuwe GT officieel wordt onthuld. En of we de kleine telg ook in Nederland zullen krijgen? Waarschijnlijk wel, zeker gezien de markt voor kleine motoren anno 2015 weer flink open ligt. Al zien we in de huidige line-up dat de huidige GT niet naar Nederland wordt geïmporteerd. In ons archief vonden we dat de GT125R in 2009 voor het laatst als Nederlands model werd gevoerd.

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.