zondag 29 januari 2023

Jonge motorrijder op de vlucht met wapens

Natuurlijk is het voor een agent reden om een achtervolging in te zetten als een motorrijder zonder helm rond rijdt. Dat gebeurde zondagavond dan ook in Groningen toen agenten een persoon zonder helm zagen rijden. 

De bestuurder van de motor was echter niet van plan om te stoppen en hij ging ervandoor. Hij reed er op hoge snelheid vandoor, maar dat duurde niet lang. Hij botste tegen een geparkeerde auto, viel van de motor en sloeg toen rennend op de vlucht. Bij zijn uiteindelijke arrestatie verzette hij zich hevig.

De verwondering bij de politie was groot toen de motorrijder een 15-jarige jongen bleek te zijn. Het is natuurlijk niet nodig om te vermelden dat hij niet over een motorrijbewijs beschikte. Maar de grootste verbazing moest nog komen: de jongen bleek twee messen bij zich te dragen. Wellicht reden voor de vlucht.

De jongen zit in de cel.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelIntroductie: BMW S1000XR
Volgend artikelFoutje bij Hyosung

Gerelateerde artikelen