dinsdag 16 juli 2024

Fraaie jethelm

Dankzij de retro-trend ontwikkelen open helmen zich tot solide, moderne volwaardige helmen (in plaats van goedkope uitrusting voor 50cc-rijders). Nishua heeft dit jaar een typische vertegenwoordiger van deze trend geïntroduceerd.

De Nishua NJX-1 is een echte, klassieke jethelm voor retro-fans die over de modernste techniek beschikt. Het vizier is in de schaal geïntegreerd. Net zoals bij de helmen van gevechtspiloten uit de jaren 60. Helemaal “jet“ dus. Het design is teruggebracht tot de essentie. Geen gedoe, pure functie: buitenschaal van glasvezel in 2 helmschaalmaten (XS-M, L-XXL), solide ratelsluiting van metaal, compleet uitneembare binnenvoering. Er zijn verwisselbare vizieren in helder, licht getint en donker getint voor € 19,99 per stuk.

Gewicht: ca. 1000 gram
Koopprijs: 139,99 euro

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen