Fraaie jethelm

Dankzij de retro-trend ontwikkelen open helmen zich tot solide, moderne volwaardige helmen (in plaats van goedkope uitrusting voor 50cc-rijders). Nishua heeft dit jaar een typische vertegenwoordiger van deze trend geïntroduceerd.

De Nishua NJX-1 is een echte, klassieke jethelm voor retro-fans die over de modernste techniek beschikt. Het vizier is in de schaal geïntegreerd. Net zoals bij de helmen van gevechtspiloten uit de jaren 60. Helemaal “jet“ dus. Het design is teruggebracht tot de essentie. Geen gedoe, pure functie: buitenschaal van glasvezel in 2 helmschaalmaten (XS-M, L-XXL), solide ratelsluiting van metaal, compleet uitneembare binnenvoering. Er zijn verwisselbare vizieren in helder, licht getint en donker getint voor € 19,99 per stuk.

Gewicht: ca. 1000 gram
Koopprijs: 139,99 euro

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?