dinsdag 26 september 2023

Inhoud, Routes & Video’s Promotor 7/2018

TOEREN

Tanktastocht #6: Gelderse kusten

Een intensieve toer van 165 km die we op 29 en 30 september gaan rijden in noordwestelijk Gelderland. Actief zwierend door agrarisch landschap, langs oude botters, over wildroosters en door donkere bossen. Genietend van de afwisseling, maar vooral van de diversiteit in flora en fauna. Met het vizier op scherp navigeer je ongejaagd langs lieflijk Zuiderzee-erfgoed en herfstgeurige Veluwe.

LEES VERDER

Urban Tour Gent

Wie zoekt naar de ‘Grootste Stad der Nederlanden’, zal zijn heil in eerste instantie zoeken in de Randstad. Maar slinger de motor aan in de vollemaanse nacht, wanneer het duister de tijd vervaagt en je terugslingert naar de Middeleeuwen. Gent is de naam van een wereldstad, na Londen en Parijs de grootste stad van Noord-Europa. Tot op de dag van vandaag druipen mysterie, trots en leed er nog langs de middeleeuwse muren.

DIY 24 mooie Alpenroutes

Hoe vaak hebben we al niet in de Alpen gereden? Onnoemelijk vaak en nog hebben we er geen genoeg van. Jaarlijks rijden wer nieuwe routes, een selectie van de 24 mooiste alpenroutes van de afgelopen jaren hebben we ‘op gpx’ gezet.

Portugal: Trás-os-Montes

In Lissabon haal ik bij MotoXplorers mijn huurmotor op en ik krijg er een berg tips bij voor de streek Trás-os-Montes. Dat betekent ‘Achter de Bergen’ en is de meest afgelegen en geïsoleerde streek van Portugal. Rijden door dit gebied is een reuzenstap terug in de tijd, met bergen, stenen en plaatsen vol magie en symboliek voor wie daar gevoelig voor is.

Laos: Weg 13

Veerponten die niet blijken te bestaan, plots overstekende hanen, wegen vol gaten en racende Chinese vrachtwagenchauffeurs: Laos is niet het makkelijkste land om per motor te verkennen. Toch weerhoudt dat journaliste Wilke Martens en fotograaf Aniel Mithoe er niet van om door het zuiden van het land te toeren.

MOTORTESTS & VIDEO’S

  • Honda CB1000R
  • Lezers op Aprilia’s
  • Toertest BMW F850 GS
  • Zero Dark Forest
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image