Furygan handschoen voor snelle jongens

Met het circuit in het vooruitzicht introduceert Furygan de AFS-110 handschoen, een onbetwistbare topper, bedoeld voor de snelle jongens die graag de grenzen verleggen. Deze agressief gestylde handschoen bevat verschillende stretch delen voor optimaal comfort en bevat “Exo” technologie om de handen tegen alle mogelijke impacten te beschermen.

Gemaakt van voorgevormd geitenleder dat verstevigt is met Aramide. Het AFS-flow systeem zorgt voor de nodige ventilatie in de handschoen. De pink wordt bij de ringvinger gehouden door middel van een lederstuk, om mogelijke fracturen te beperken. De dubbele sluiting zorgt voor een goede afsluiting tussen jouw lederpak en voor een uitstekende pasvorm waarbij het maximale gevoel met de motor centraal staat.

De CE goedgekeurde AFS-110 is het paradepaardje van de uitgebreide handschoenen lijn van Furygan, die bestaat uit,winter, all-season en zomer handschoenen die voor uiteenlopende doeleinden gemaakt zijn. Furygan biedt voor zowel de trendy rijders als de doorsnee tourrijder uitstekende handschoenen.

Maten: S t/m 3XL
Kleuren: Zwart, Zwart/Wit en Zwart/Wit/Rood
Adviesverkoopprijs: € 149,95

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?