13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Furygan handschoen voor snelle jongens

Met het circuit in het vooruitzicht introduceert Furygan de AFS-110 handschoen, een onbetwistbare topper, bedoeld voor de snelle jongens die graag de grenzen verleggen. Deze agressief gestylde handschoen bevat verschillende stretch delen voor optimaal comfort en bevat “Exo” technologie om de handen tegen alle mogelijke impacten te beschermen.

Gemaakt van voorgevormd geitenleder dat verstevigt is met Aramide. Het AFS-flow systeem zorgt voor de nodige ventilatie in de handschoen. De pink wordt bij de ringvinger gehouden door middel van een lederstuk, om mogelijke fracturen te beperken. De dubbele sluiting zorgt voor een goede afsluiting tussen jouw lederpak en voor een uitstekende pasvorm waarbij het maximale gevoel met de motor centraal staat.

De CE goedgekeurde AFS-110 is het paradepaardje van de uitgebreide handschoenen lijn van Furygan, die bestaat uit,winter, all-season en zomer handschoenen die voor uiteenlopende doeleinden gemaakt zijn. Furygan biedt voor zowel de trendy rijders als de doorsnee tourrijder uitstekende handschoenen.

Maten: S t/m 3XL
Kleuren: Zwart, Zwart/Wit en Zwart/Wit/Rood
Adviesverkoopprijs: € 149,95

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen