dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ga goed gekleed naar de TT

Ga je naar Assen dit weekend, maar heb je nog geen polo van Valentino Rossi? Kijk dan eens op shop.www.motor.nl. In onze webshop hebben we namelijk verschillende artikelen staan, die juist tijdens de TT goed van pas komen. Bestel je je producten voor deze donderdag, dan heb je ze op vrijdag al in huis. Precies op tijd voor de wedstrijddag! Buiten de kleding om staat de shop ook boordevol andere motorgerelateerde producten, zoals miniatuurmodellen, dvd’s en boeken. Neem dus eens een kijkje op shop.www.motor.nl. Misschien zit er wel wat voor jou tussen!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen