Ga goed gekleed naar de TT

Ga je naar Assen dit weekend, maar heb je nog geen polo van Valentino Rossi? Kijk dan eens op shop.motor.nl. In onze webshop hebben we namelijk verschillende artikelen staan, die juist tijdens de TT goed van pas komen. Bestel je je producten voor deze donderdag, dan heb je ze op vrijdag al in huis. Precies op tijd voor de wedstrijddag! Buiten de kleding om staat de shop ook boordevol andere motorgerelateerde producten, zoals miniatuurmodellen, dvd’s en boeken. Neem dus eens een kijkje op shop.motor.nl. Misschien zit er wel wat voor jou tussen!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.