UPDATE: Doe mee aan de Yamaha NIKEN lezerstest

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Wil jij weten hoe de Yamaha NIKEN rijdt? Dan heb je nu de kans op dat te weten te komen! Op woensdag 9 september organiseert MotorNL in Hilversum de Yamaha NIKEN lezerstest.

De test van de Yamaha NIKEN duurt de hele dag (10:00 uur tot 17:00 uur). Van de testdag maken wij een verslag die later in een van onze magazines zal verschijnen. Ook maakt een videoteam een video van de dag. Die verschijnt op Motor.NL en ons YouTube-kanaal.

De komende weken zul je de Yamaha NIKEN veelvuldig op TV zien. Die bijzondere driewieler is namelijk de officiële volgmotor van de Tour de France. Daarmee hebben we meteen het thema van de test te pakken. Voor de test hebben we een route gemaakt die deels door het platteland voert en deels door Utrecht. Zo rijden we o.a. de proloog, de eerste etappe, van de Tour de France in 2015. De lunch onderweg betalen wij, dus is het enige wat jij moet doen je motorspullen meenemen en goede zin!

Aanmelden voor de Yamaha NIKEN lezerstest kan via onderstaand formulier. Geselecteerde deelnemers ontvangen uiterlijk maandag 7 september om 12:00 uur bericht:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?