donderdag 28 maart 2024

UPDATE: Doe mee aan de Yamaha NIKEN lezerstest

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Wil jij weten hoe de Yamaha NIKEN rijdt? Dan heb je nu de kans op dat te weten te komen! Op woensdag 9 september organiseert MotorNL in Hilversum de Yamaha NIKEN lezerstest.

De test van de Yamaha NIKEN duurt de hele dag (10:00 uur tot 17:00 uur). Van de testdag maken wij een verslag die later in een van onze magazines zal verschijnen. Ook maakt een videoteam een video van de dag. Die verschijnt op Motor.NL en ons YouTube-kanaal.

De komende weken zul je de Yamaha NIKEN veelvuldig op TV zien. Die bijzondere driewieler is namelijk de officiële volgmotor van de Tour de France. Daarmee hebben we meteen het thema van de test te pakken. Voor de test hebben we een route gemaakt die deels door het platteland voert en deels door Utrecht. Zo rijden we o.a. de proloog, de eerste etappe, van de Tour de France in 2015. De lunch onderweg betalen wij, dus is het enige wat jij moet doen je motorspullen meenemen en goede zin!

Aanmelden voor de Yamaha NIKEN lezerstest kan via onderstaand formulier. Geselecteerde deelnemers ontvangen uiterlijk maandag 7 september om 12:00 uur bericht:

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen