zondag 4 juni 2023

Ga jij gratis circuitrijden?

Erik Moes uit Appelscha en Anneliese de Waal uit Gouderak, ga even zitten en haal diep adem. Jullie zijn de winnaars van de mail&win voor een gratis circuitdag! Op donderdag 24 mei aanstaande vindt op het TT Circuit in Assen deze Honda-circuitdag plaats. Onder begeleiding van professionals, kunnen jullie het gevoel van racen beleven.

Hoewel het weer in de afgelopen periode niet optimaal is geweest zijn de vooruitzichten voor aanstaande donderdag 24 mei uitstekend. Het programma bestaat uit korte theorielessen afgewisseld met liefst vijf praktijksessies. Er zijn trainingen in verschillende categorieën, te weten beginners, gevorderden en sport. Daarnaast zijn er ook SportGridTime-sessies.

Ter ere van de twintigste verjaardag van de Fireblade biedt Honda de deelnemers aan de circuittraining de kans om hun eigen motorfiets voor één sessie om te ruilen voor een testrit op deze supersport. Als extra service staan zowel banden- als veringspecialisten de hele dag klaar om de deelnemers bij te staan met deskundig advies. Ook kan waar nodig de vering van de eigen motorfiets worden bijgesteld.

De prijs voor deze volledig verzorgde dag is 189 euro, inclusief BTW. Voor de snelle beslissers, er is nog plek maar schrijf je dan wel heel snel in via www.crtholland.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image