Ga jij gratis circuitrijden?

Erik Moes uit Appelscha en Anneliese de Waal uit Gouderak, ga even zitten en haal diep adem. Jullie zijn de winnaars van de mail&win voor een gratis circuitdag! Op donderdag 24 mei aanstaande vindt op het TT Circuit in Assen deze Honda-circuitdag plaats. Onder begeleiding van professionals, kunnen jullie het gevoel van racen beleven.

Hoewel het weer in de afgelopen periode niet optimaal is geweest zijn de vooruitzichten voor aanstaande donderdag 24 mei uitstekend. Het programma bestaat uit korte theorielessen afgewisseld met liefst vijf praktijksessies. Er zijn trainingen in verschillende categorieën, te weten beginners, gevorderden en sport. Daarnaast zijn er ook SportGridTime-sessies.

Ter ere van de twintigste verjaardag van de Fireblade biedt Honda de deelnemers aan de circuittraining de kans om hun eigen motorfiets voor één sessie om te ruilen voor een testrit op deze supersport. Als extra service staan zowel banden- als veringspecialisten de hele dag klaar om de deelnemers bij te staan met deskundig advies. Ook kan waar nodig de vering van de eigen motorfiets worden bijgesteld.

De prijs voor deze volledig verzorgde dag is 189 euro, inclusief BTW. Voor de snelle beslissers, er is nog plek maar schrijf je dan wel heel snel in via www.crtholland.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?