Gas geven op een Honda CBR1000RR-R terwijl je er geen hebt

Een tijdje terug bracht Honda een simulator voor de besturing van de Honda Africa Twin uit. Nu is er ook eentje voor de CBR1000RR-R Fireblade SP. Die heeft eerlijk gezegd een behoorlijk geavanceerd multimediascherm in het dashboard. Weten hoe je dat moet bedienen voordat je een been over het zadel slaat, is zeker geen slechte zaak.

Honda Italia heeft de nieuwe simulator in gebruik genomen. Of Honda Benelux de simulator gaat gebruiken, is niet bekend. Je kunt de simulator gebruiken op de Italiaanse website. Het liefst met Chrome. Die vertaalt het Italiaans automatisch in een soort begrijpelijk Nederlands.

Check de Honda CBR1000RR-Rsimulator

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?