Geef je mening en win een jaarabonnement

Mede namens Frank bedanken we iedereen die ons bij dit onderzoek meegeholpen heeft. Jullie respons was overweldigend. Top. Inmiddels heeft de winnaar van het gratis jaarabonnement een mailtje ontvangen. Dus waar wacht je nog op? Check die inbox!

Onder het mom van ‘het kan altijd beter’ doet Frank Musman, student Media, Marketing & Publishing een onderzoek naar de wensen en behoeften van de lezers van MOTOR Magazine. Hiermee hoopt Frank, naast MOTOR Magazine nog beter te maken, natuurlijk ook zijn afstudeerscriptie met succes af te ronden.

Het invullen van het onderzoek duurt nog geen tien minuten. Bovendien mag Frank onder de respondenten een jaarabonnement op MOTOR Magazine weggeven. Al abonnee? Mooi want dan maak je kans om je favoriete blad een jaar lang gratis te ontvangen! Ook namens Frank alvast veel dank voor het invullen ervan.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.