maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Geef je mening en win een jaarabonnement

Mede namens Frank bedanken we iedereen die ons bij dit onderzoek meegeholpen heeft. Jullie respons was overweldigend. Top. Inmiddels heeft de winnaar van het gratis jaarabonnement een mailtje ontvangen. Dus waar wacht je nog op? Check die inbox!

Onder het mom van ‘het kan altijd beter’ doet Frank Musman, student Media, Marketing & Publishing een onderzoek naar de wensen en behoeften van de lezers van MOTOR Magazine. Hiermee hoopt Frank, naast MOTOR Magazine nog beter te maken, natuurlijk ook zijn afstudeerscriptie met succes af te ronden.

Het invullen van het onderzoek duurt nog geen tien minuten. Bovendien mag Frank onder de respondenten een jaarabonnement op MOTOR Magazine weggeven. Al abonnee? Mooi want dan maak je kans om je favoriete blad een jaar lang gratis te ontvangen! Ook namens Frank alvast veel dank voor het invullen ervan.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen