maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Suzuki komt met zes specials

V-Strom 650A Black Rhino
Terug van weggeweest! De nieuwe V-Strom 650A is nu ook leverbaar in de zwarte Black Rhino-uitvoering (foto boven). Deze is uitgerust met een top- en zijkofferset, handkappen, middenbok, vario-touringscherm en een onderkuip. De adviesprijs is 10.999 euro.

V-Strom 650A Touring
Naast de Black Rhino-uitvoering presenteert Suzuki de nieuwe V-Strom 650A Touring. Aluminium enduro topkoffer, handkappen, middenbok en onderkuip maken deze V-Strom anders dan anders. De adviesprijs bedraagt 9.999 euro en de leverbare kleuren zijn zwart, wit en oranje.

GSR750A Street Xtreme
De GSR750A Street Xtreme is voorzien van een Race Tech uitlaatdemper en een donker windscherm. De gestroomlijnde zwarte onderkuip en witte LED richtingaanwijzers maken het geheel af. Verkrijgbaar voor 10.999 euro in wit, zwart en blauw/zwart.

GSX-R600 Sport Edition
De GSX-R600 Sport Edition is uitgerust met een Arrow Works uitlaatdemper en een sportscherm. Vergeet ook de optische accessoires als carbon koppelings- en dynamodekselcover, duo seat cover, GSX-R velgsticker, tankpad, tankdop- en kroonplaat protectie niet. Voor 13.999 euro wisselt ‘ie van eigenaar. Natuurlijk verkrijgbaar in blauw/wit, zwart en zwart/wit.

GSX650FA Touring
Een topkoffer (inclusief drager) en het verstelbare vario-touringscherm maken van de GSX650F een heuse Touring. De adviesprijs is 8.499 euro. Leverbaar  in blauw/zilver, zwart/grijs en zwart.

Burgman 200 Executive
Bij de nieuwe witte of zwarte Burgman 200 Executive behoren xenon verlichting, een luxe uitgevoerd dashboard en een vario-touringscherm tot de standaard uitrusting. Let ook even op de contrasterende stiksels op de zitting. De Executive kost 3.999 euro.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen