Geen APK voor motoren’

EU-lidstaten vormen front tegen apk-plannen. Met deze enigszins tendentieuze kop, we geven het graag toe, opent De Telegraaf vandaag een verhaal over de APK. Volgens de ochtendkrant hoeven we ons geen zorgen meer te maken over de mogelijke periodieke verplichte keuring van motorfietsen. De 27 lidstaten van de Europese Unie zien namelijk onder andere niets in de plannen om een APK in te voeren voor motoren en caravans.

“Er is goed geluisterd naar de Nederlandse bezwaren tegen een Europese apk”, aldus Schultz donderdagmiddag tegen De Telegraaf. “Mijn Europese collega's zitten op dezelfde lijn als ik. Dit gaan we nu ook aan het Europees Parlement uitleggen. Ik verwacht dat dit een constructieve dialoog wordt.”

Binnenkort meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?