Geen boete omdat verkeersbord scheef stond

Omdat het verkeersbord scheef stond, heeft een man in België geen boete gekregen wegens te hard rijden. Een rechter in Kortrijk sprak de man vrij. Hij was met een snelheid van 90 kilometer per uur geflitst in de bebouwde kom. Het verkeersbord was enkele dagen eerder aangereden door een vrachtwagen en stond daardoor scheef. Onleesbaar, oordeelde de rechter. De man had een boete van 500 euro kunnen krijgen en een rijverbod van 14 dagen, meldden Vlaamse media vrijdag.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.