Geen Brno voor Hopkins

Terwijl de eerste twee vrije trainingen voor de MotoGP-race in Brno voor John Hopkins zeer goed gingen, keerde het geluk zich in de derde vrije training tegen hem. Hij kwam ten val. Hopper brak daarbij zijn wijsvinger aan de linkerhand. Dit maakt het voor Hopkins onmogelijk de koppeling te bedienen. Hij stond als tiende getraind, maar helaas zal hij dit Moto-GP-weekend niet verder komen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.