dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mini Abus-slot

Deze actie loopt vanaf vandaag t/m 19 augustus bij alle MotoPort-vestigingen.

Totaal vernieuwde en verbeterde uitvoering van de aloude Quick op compact formaat. Het Abus schijfremslot Quick mini black is ART4 gekeurd. Het slot is gegoten in een  modern design. De Quick Mini is een goede, compacte zekerheid die nagenoeg voor alle remschijven geschikt is. Het slothuis en de beugel zijn gemaakt van gehard speciaalstaal, wat extra bescherming biedt tegen openbreken. De hoogte van de beugel is 53 mm, de breedte 12-20 mm en de dikte van de beugel is 11 mm. Het gewicht is 604 gram.

Door zijn lichte gewicht en kleine formaat kan dit Abus slot gemakkelijk meegenomen worden. Normaal kost het slot 92,50 euro. Nu betaal je slechts 79,90 euro.
Meer info: www.motoport.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelVacature MON
Volgend artikelGeen Brno voor Hopkins

Gerelateerde artikelen