woensdag 24 april 2024

Mini Abus-slot

Deze actie loopt vanaf vandaag t/m 19 augustus bij alle MotoPort-vestigingen.

Totaal vernieuwde en verbeterde uitvoering van de aloude Quick op compact formaat. Het Abus schijfremslot Quick mini black is ART4 gekeurd. Het slot is gegoten in een  modern design. De Quick Mini is een goede, compacte zekerheid die nagenoeg voor alle remschijven geschikt is. Het slothuis en de beugel zijn gemaakt van gehard speciaalstaal, wat extra bescherming biedt tegen openbreken. De hoogte van de beugel is 53 mm, de breedte 12-20 mm en de dikte van de beugel is 11 mm. Het gewicht is 604 gram.

Door zijn lichte gewicht en kleine formaat kan dit Abus slot gemakkelijk meegenomen worden. Normaal kost het slot 92,50 euro. Nu betaal je slechts 79,90 euro.
Meer info: www.motoport.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen