Mini Abus-slot

Deze actie loopt vanaf vandaag t/m 19 augustus bij alle MotoPort-vestigingen.

Totaal vernieuwde en verbeterde uitvoering van de aloude Quick op compact formaat. Het Abus schijfremslot Quick mini black is ART4 gekeurd. Het slot is gegoten in een  modern design. De Quick Mini is een goede, compacte zekerheid die nagenoeg voor alle remschijven geschikt is. Het slothuis en de beugel zijn gemaakt van gehard speciaalstaal, wat extra bescherming biedt tegen openbreken. De hoogte van de beugel is 53 mm, de breedte 12-20 mm en de dikte van de beugel is 11 mm. Het gewicht is 604 gram.

Door zijn lichte gewicht en kleine formaat kan dit Abus slot gemakkelijk meegenomen worden. Normaal kost het slot 92,50 euro. Nu betaal je slechts 79,90 euro.
Meer info: www.motoport.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.