Geen nieuw rijbewijs eind december

Op woensdag 28 en donderdag 29 december 2011 is het niet mogelijk een rijbewijs aan te vragen of op te halen bij het gemeentekantoor. Dit vanwege groot onderhoud aan de systemen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Op vrijdag 30 december is het systeem van de RDW weer beschikbaar. Als deze maand het rijbewijs verloopt, is het verstandig om nu vast een nieuwe aan te vragen.

Bijna alle diensten, waaronder bijvoorbeeld het tenaamstellen van een voertuig, het aanvragen of verlengen van een rijbewijs, het schorsen van een kenteken of het opvragen van een vervangend kentekenbewijs, zijn in die periode niet beschikbaar. Uitzondering hierop vormt de APK-dienstverlening. De RDW streeft er naar de APK-keuringen bij garages door te kunnen laten lopen.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.