13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Geen nieuw rijbewijs eind december

Op woensdag 28 en donderdag 29 december 2011 is het niet mogelijk een rijbewijs aan te vragen of op te halen bij het gemeentekantoor. Dit vanwege groot onderhoud aan de systemen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Op vrijdag 30 december is het systeem van de RDW weer beschikbaar. Als deze maand het rijbewijs verloopt, is het verstandig om nu vast een nieuwe aan te vragen.

Bijna alle diensten, waaronder bijvoorbeeld het tenaamstellen van een voertuig, het aanvragen of verlengen van een rijbewijs, het schorsen van een kenteken of het opvragen van een vervangend kentekenbewijs, zijn in die periode niet beschikbaar. Uitzondering hierop vormt de APK-dienstverlening. De RDW streeft er naar de APK-keuringen bij garages door te kunnen laten lopen.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen