vrijdag 29 maart 2024

Geen nieuw rijbewijs eind december

Op woensdag 28 en donderdag 29 december 2011 is het niet mogelijk een rijbewijs aan te vragen of op te halen bij het gemeentekantoor. Dit vanwege groot onderhoud aan de systemen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Op vrijdag 30 december is het systeem van de RDW weer beschikbaar. Als deze maand het rijbewijs verloopt, is het verstandig om nu vast een nieuwe aan te vragen.

Bijna alle diensten, waaronder bijvoorbeeld het tenaamstellen van een voertuig, het aanvragen of verlengen van een rijbewijs, het schorsen van een kenteken of het opvragen van een vervangend kentekenbewijs, zijn in die periode niet beschikbaar. Uitzondering hierop vormt de APK-dienstverlening. De RDW streeft er naar de APK-keuringen bij garages door te kunnen laten lopen.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen