Komt de Due 750 nu echt?

Als het aan Benelli ligt, komt de langverwachte Due 750 in 2012 op de markt. De parallel-twin werd vijf jaar geleden als concept gepresenteerd op de Intermot in Keulen. Maar materiaalproblemen zorgden ervoor dat de streefdatum van 1 januari 2010 niet gehaald werd.

Benelli's Chinese CEO, Yan Haimei liet Motorcyclist Online en visordown.com het volgende weten: “We presenteren de Due 750 nog eind dit jaar. Hoewel de motor in Italië geproduceerd gaat worden, zal de verkoop in China starten. Pas daarna komt de 750 ‘terug’ naar Europa.”

Later meer, ook over de technische gegevens.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?