13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Komt de Due 750 nu echt?

Als het aan Benelli ligt, komt de langverwachte Due 750 in 2012 op de markt. De parallel-twin werd vijf jaar geleden als concept gepresenteerd op de Intermot in Keulen. Maar materiaalproblemen zorgden ervoor dat de streefdatum van 1 januari 2010 niet gehaald werd.

Benelli's Chinese CEO, Yan Haimei liet Motorcyclist Online en visordown.com het volgende weten: “We presenteren de Due 750 nog eind dit jaar. Hoewel de motor in Italië geproduceerd gaat worden, zal de verkoop in China starten. Pas daarna komt de 750 ‘terug’ naar Europa.”

Later meer, ook over de technische gegevens.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen