13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Geen officiële Harley Dag in Breda

Organisator Peter Bruel van de Harley Dag in Breda heeft er echt geen zin meer in. Als het aan hem ligt, organiseert hij nooit meer een Harley Dag in Breda. De stichting Harley Dag ‘97, zoals deze officieel heet, is slechts een formaliteit verwijderd van opheffing.

“De lopende zaken zijn afgewerkt”, legt Bruel uit. “Wij hebben de rekeningen bij de bank opgezegd en binnenkort heffen we de stichting ook op bij de Kamer van Koophandel.” Daarmee wordt de ijdele hoop op Harley Dag 2012 definitief de kop ingedrukt. Bruel: “Wij doen het in ieder geval niet meer.” Lees meer op bredavandaag.nl

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen