Geen officiële Harley Dag in Breda

Organisator Peter Bruel van de Harley Dag in Breda heeft er echt geen zin meer in. Als het aan hem ligt, organiseert hij nooit meer een Harley Dag in Breda. De stichting Harley Dag ‘97, zoals deze officieel heet, is slechts een formaliteit verwijderd van opheffing.

“De lopende zaken zijn afgewerkt”, legt Bruel uit. “Wij hebben de rekeningen bij de bank opgezegd en binnenkort heffen we de stichting ook op bij de Kamer van Koophandel.” Daarmee wordt de ijdele hoop op Harley Dag 2012 definitief de kop ingedrukt. Bruel: “Wij doen het in ieder geval niet meer.” Lees meer op bredavandaag.nl

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?