maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Toeloop verwacht op motorrijexamens

Het CBR verwacht volgens de BOVAG eind dit jaar veel belangstelling voor motorexamens, omdat er vanaf 19 januari 2013 extra categorieën worden ingevoerd. Afgelopen jaar is het aantal examens stabiel gebleven ten opzichte van 2010.

Voor het laatste kwartaal van 2012 verwacht het exameninstituut echter extra aanvragen, vanwege de derde Europese Rijbewijsrichtlijn. Die brengt met zich mee dat motorkandidaten onder de 24 jaar vanaf 19 januari 2013 alleen door meerdere examens af te leggen op een zwa(arde)re motor kunnen gaan rijden.

Heb jij dus plannen om het motorrijbewijs te gaan halen? Hou dan a.u.b. rekening met veel drukte. Begin (en reserveer) op tijd om vervelende verrassingen te voorkomen. Voor je het weet zit ook jij vast aan die derde Europese Rijbewijsrichtlijn. En als je iets niet wilt…

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen