Geen paniek: Lookwell is enkel verhuisd

Als je afrit 32 van de A2 bij Eindhoven pakt, reed je zowat bij Lookwell binnen. Alleen onlangs namen we de beruchte afrit en was het pand plots ontdaan van de grote letters aan de gevel.

De paniek sloeg even toe: ‘s lands oudste motorkleding merk dat een stille dood sterft, om er vervolgens nooit meer iets van te horen? Een paar telefoontjes later, en niets blijkt minder waar, want Lookwell is enkel – vrij plots – verhuisd. Niet heel ver overigens, want Lookwell noemt sinds kort het Brabantse plaatsje Middelbeers thuis. Industrieweg 6, om precies te zijn.

Hemelsbreed verhuist het merk, dat vooral in de jaren zeventig bekend werd als de fabrikant van het witte motorpak dat de vrij lange Wil Hartog de bijnaam ‘de Witte Reus’ opleverde, ‘maar liefst’ een kilometer of vijftien westwaarts. 

Kort om, geen paniek. Nergens voor nodig; Lookwell blijft voorlopig nog wel even bestaan.

Overigens kan het adres je bekend voorkomen, want tot een paar jaar terug zat Moto-Point Gear er gevestigd, maar de eigenaren van de motorkledingzaak sloten in 2012 na 17 jaar de deuren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.