Opheffingsverkoop Moto-Point Gear

In het bericht van 1 augustus werden helaas de verkeerde openingstijden genoemd. In onderstaand artikel staan nu wel de correcte tijden. Sla je slag!

Na 17 jaar hebben de eigenaren van Moto-Point Gear besloten te deuren de gaan sluiten van deze prachtige zaak aan de Industrieweg 6 in het Brabantse Middelbeers. Een triest moment dat de eigenaren gelukkig niet triest willen laten verlopen.

Ze houden namelijk de hele maand augustus opheffingsuitverkoop met hele aantrekkelijke kortingen, die beginnen vanaf dertig procent. Moto-Point Gear verkoopt motorkleding, laarzen, helmen, handschoenen, communicatiemiddelen en vele accessoires. Kortom, je slaagt altijd.

Contactgegevens
Industrieweg 6
5091 BG Middelbeers
013 – 514  11 40
gear@motopointgear.nl

Openingstijden
Donderdag: 11.00 tot 17.00 uur
Vrijdag: 11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 12.00 tot 17.00 uur

Meer informatie is te vinden op www.motopointgear.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.